Aplicații mobile

De la simple aplicații destinate să te amuze și să te distreze, până la soluții complexe și complete destinate afacerii tale, exploatează puterea de procesare și portabilitatea terminalelor mobile folosind software nativ creat special pentru tine!


android apps

Aplicații mobile pentru platforma Android

Avantajul platformei Android, dezvoltata de Google, este acela de a fi o platformă "deschisa" (open source - codul sursă este disponibil). Acest lucru înseamnă o varietate foarte mare de terminale mobile (atât ca specificații cât și ca pret) care ruleazâ acest sistem de operare.

Aplicații mobile pentru platforma iOS (iPhone/iPad)

Sistemul de operare pentru terminale mobile dezvoltat de Apple are avantajul aspectului foarte rafinat și pus la punct. Terminalele iPhone și iPad au avantajul unei bune integrări cu software-ul, fiind proiectate de acceași companie care dezvoltă și sistemul de operare.
iphone and ipad apps


windows phone apps

Dezvoltare aplicații Windows Phone

Terminalele cu sistemul de operare de la Microsoft au avantajul interoperabilității foarte bine pusă la punct cu sistemele de operare destinate calculatoarelor desktop - Windows 7/8/10, și a suitei Microsoft Office.

Dezvoltare aplicații pentru terminalele Blackberry

Cu o securitate foarte bine pusă la punct și o utilizare mult mai usoara a terminalelor datorită tastaturilor fizice prezente, dispozitivele Blackberry s-au inpus în special în mediul de afaceri. Dezvoltând atât sistemul de operare cât și dispozitivele, Blackberry este una dintre primele companii ce ofera soluții mobile.

blackberry appsExemple

Deși aplicațiile dezvoltate pe aceste platforme sunt facute pentru clienții noștri, conform specificațiilor fiecaruia, avem și câteva exemple de aplicații generale. Acestea sunt complet gratuite și sunt disponibile în Google Play Store sau Apple App Store.

Iată câteva exemple.

GTX Tasker - management sarcini de cea mai bună calitate!

Lista ta de cumpărături tocmai a devenit mai inteligentă, mai accesibilă și mai arătoasă! Dar nu te opri doar la lista de cumpărături - folosește GTX Tasker la intregul său potențial pentru a organiza totul în viața ta - activități școlare, vacanțe, călătorii de afaceri sau proiecte! Cu sincronizare în timp real și notificari nu vei mai rata nicio întalnire sau sarcină.
Sunt disponibile de asemenea și aplicații desktop pentru Windows, Linux si OS X.

Photo Albums 3D

Vezi fotografiile tale așa cum le-ai vedea într-un album real!

GT Car Costs

Ține evidența cheltuielilor tale cu autoturismele: comsumul de combustibil, reparații, mentenanță, îngrijire și accesorii, plăți și asigurări! Rapoartele iți oferă posibilitatea de a înregistra și urmări toate informațiile despre mașina ta și evoluția costurilor.

Voice notes & alarms

Înregistrează note audio și setează notificare! GT Voice notes and alarms este un înregistrator audio și de voce cu care poți înregistra orice sub formă de note și alarme