>_ Servicii programare - software la comandă


Deși la ora actuală există pe piață nenumărate oferte de programe acoperind toate domeniile, în realitate anumite probleme particulare nu pot fi rezolvate decât prin soluții software personalizate. Este cunoscut faptul că cei mai mulți utilizatori folosesc doar aproximativ 10% din facilitățile unui program, dar în același timp plătesc costurile de productie pentru restul de 90% prin achiziționarea integrală a produsului. În același timp, de multe ori acele facilități unice care ar fi produs creșteri de eficiență semnificative pentru utilizator nu se regasesc în program deoarece sunt specifice utilizatorului respectiv și nu marii mase de cumpărători. Prin crearea de software personalizat vă oferim o platforma care să raspundă concret și direct necesităților dumneavoastră.

Principalele avantaje ale soluțiilor software personalizate:
• Prin software personalizat aveți exact funcțiile necesare pentru a maximiza eficiența;
• Deși dezvoltarea de software personalizat este în general mai scumpa decat producerea de software de masa, în timp costurile de producție ale clientilor vor scădea datorită facilităților unice ale programelor personalizate în raport cu software-ul generic. În acelasi timp se produce o reducere a costurilor datorita faptului ca nu mai este necesară implementarea unor funcții care nu vă sunt folositoare în mod direct;
• Dumneavoastră veți decide ce anume trebuie să conțină programele și cum trebuie să se comporte în diverse situații;
• Soluțiile noastre sunt dezvoltate pentru a raspunde nevoilor dumneavoastră. Construim aplicații care să ajute afacerea dumneavoastră, de la aplicații web-based până la aplicații independente pentru sisteme desktop sau terminale mobile. De asemenea, oferim suport complet hardware, software, consultanță, cursuri și manuale de utilizare, mentenanță și dezvoltare ulterioară;
• Calitatea produselor noastre are ca suport un proces bine definit, care trece prin faze precum analiza, design, codare si testare.


>_ Webdesign și soluții e-Commerce


Internetul reprezintă o a doua piață de desfacere cu un potențial foarte ridicat pentru multe dintre companiile românești, de aceea prezența online prin intermediul unei pagini web a devenit vitală. Viitorul este al celor ce vor fi prezenți pe web și vor ști să se adapteze la această piață în continuă expansiune.

Îți oferim soluții complete pentru prezența ta online
• creare site-uri de prezentare;
• soluții eCommerce personalizate, construite de la 0 conform specificațiilor;
• magazine virtuale "la cheie" cu posibilitatea de plată a unui abonament lunar, fără investiție inițială;
• management și raportare completă - integrare cu GTCont;
• găzduire și mentenanță aplicații web/site-uri/magazine online în Data Center propriu;


>_ Aplicații terminale mobile (Android, iOS)


De la simple aplicații destinate să te amuze și să te distreze, până la soluții complexe și complete destinate afacerii tale, exploatează puterea de procesare și portabilitatea terminalelor mobile folosind software nativ creat special pentru tine!


Aplicații mobile pentru platforma Android

Avantajul platformei Android, dezvoltata de Google, este acela de a fi o platformă "deschisa" (open source - codul sursă este disponibil). Acest lucru înseamnă o varietate foarte mare de terminale mobile (atât ca specificații cât și ca pret) care ruleazâ acest sistem de operare.


Aplicații mobile pentru platforma iOS (iPhone/iPad)

Sistemul de operare pentru terminale mobile dezvoltat de Apple are avantajul aspectului foarte rafinat și pus la punct. Terminalele iPhone și iPad au avantajul unei bune integrări cu software-ul, fiind proiectate de acceași companie care dezvoltă și sistemul de operare.